Michelin Chisinau
Telefon: +37369632463
Scrie-ne ~ Comanda apel ~

Calitatea

Calitatea anvelopelor Michelin nu este un mit sau o exagerare, ci un adevar pur confirmat de numeroase testari realizate in domeniu, de diferiti experti. De-a lungul anilor pneurile Michelin au fost testate si verificate atit de catre echipa de cercetare de la Michelin, cit si de experti independenti. Si de fiecare data anvelopele Michelin au dat dovada de practicabilitate si rezistenta la cele mai inalte conditii. Atunci cind vorbim despre Michelin, vorbim in primul rind de calitate si performanta deosebita. Michelin poate fi considerat pe buna dreptate sinonimul calitatii, deoarece in timpul producerii sunt utilizate cele mai performante echipamente si materii prime, iar aceasta influenteaza in mod direct comportamentul anvelopelor in timpul miscarii si indicele de performanta.

Michelin investeste sume colosale de bani pe producerea unor pneuri performante, din toate punctele de vedere. Iar echipa de cercetatori intotdeauna lucreaza pentru a imbunatati trasaturile specifice prestate de pneuri si a introduce constant noi inovatii indreptate spre o functionalitate fara probleme. La perioada actuala compania se bucura de zone de cercetare in diferite regiuni ale lumii si de o echipa internationala de specialisti cu experienta, deci optind pentru o pereche de anvelope Michelin dumneavoastra puteti fi sigur ca veti obtine un set rezistent, durabil si accesibil financiar.

Magazinul online michelinmoldova.md prezinta o diversitate de anvelope Michelin de cea mai inalta valoare de calitate pentru toti conducatorii de automobil. Iar pentru a va convinge de practicabilitatea anvelopelor in cauza, mai in jos sunt reprezentate niste teste efectuate pe citeva dintre modelele anvelopelor Michelin. Aici este vorba despre: test efectuat asupra anvelopelor de iarna cu crampoane X-ICE North 4, test privind durabilitatea anvelopelor Michelin X Multi, si nu in ultimul rind test asupra anvelopelor Michelin Pilot Sport 4 S. Nu va ramine decit sa va convingeti singuri de practicabilitatea anvelopelor in cauza si sa realizati o achitie de succes care va va schimba modul de deplasare, oferind o nota de confort. Cumpara anvelope Michelin de la online magazinul michelinmoldova.md la cele mai avantajoase preturi!

Testarea anvelopelor

Test detaliat al anvelopelor de iarna Michelin X-Ice North 4
Testarea durabilitatii anvelopelor Michelin X Multi
Testarea anvelopelor Michelin Pilot Sport 4 S pe 4 tochki. Anvelope si jante 4tochki - Wheels & Tyres
MichelinMoldova

Introduceti numarul de telefon

Comanda

Nume*

Email*

Mesaj*

Trimite