Michelin Chisinau
Telefon: +37369632463
Scrie-ne ~ Comanda apel ~

Istoria companiei

Compania michelinmoldova.md activeaza in domeniul de comercializare al anvelopelor deja de o perioada indelungata si asigura conducatorii de automobil moldoveni cu pneuri de o calitate superioara, pentru o deplasare fara griji si probleme, in orice circumstante. In ceea ce priveste intreprinderea noastra, putem afirma fara indoiala ca performanta suprema se rezuma la anvelope auto Michelin, iata de ce am decis sa punem accentul pe pneurile in cauza. Compania noastra activeaza pe astfel de principii precum: calitate, disponibilitate si valori superioare de deplasare. Suntem convinsi de ideea ca anvelope Michelin in Moldova sunt perechea potrivita capabila sa modifice perceptia fiecaruia despre o deplasare eficace si avantajoasa, din toate punctele de vedere. Tinem foarte mult la reputatia noastra, si de aceea propunem clientilor nostri si iubitorilor de a conduce doar cauciucuri Michelin la pret accesibil, care se caracterizeaza de asemenea prin performanta impecabila pe diferite suprafete de drum si confort deplin. Toate pneurile prezente in stoc sunt verificate in prealabil, astfel fiind eliminate toate inconvenientele. Optind pentru intreprinderea noastra dumneavoastra optati pentru anvelope Michelin la pret rezonabil, o experienta de deplasare unica si siguranta deplina. Tindem sa specificam ca online-magazinul nostru de cauciucuri Michelin in Chisinau este acreditat cu toate certificatele necesare, deci puteti fi sigur de respectarea tuturor conditiilor si prevederilor necesare, in caz de colaborare cu noi.

Intrebarea cumpar cauciucuri Michelin poate fi rezolvata eficient si simplu impreuna cu magazinul nostru online michelinmoldova.md. Plus la aceasta, intreprinderea noastra se mindreste cu o echipa de specialisti care este intotdeauna gata sa cucereasca noi inaltimi, sa propuna noi idei si sa se dezvolte incontinuu. Este vorba despre o echipa de entuziasti care isi iubeste lucrul si il face calitativ. Oricind solicitati anvelope Michelin in Chisinau si Moldova, profesionistii nostri vor fi gata sa va ofere o mina de ajutor. Consulatantii nostri cu experienta va vor propune cea mai buna solutie pentru automobilul dumneavoastra si vor fi bucurosi sa raspunda la toate intrebarile care va intereseaza. O pereche de pneuri Michelin reprezinta oportunitatea dumneavoastra de a savura din plin calatoria cu mijlocul de transport si de a avea parte de un mod de viata activ. Daca va decideti sa colaborati cu compania noastra dumneavoastra veti avea numai de cistigat, deoarece pentru noi clientul este pe primul loc si intotdeauna incercam sa satisfcaem necesitatile acestuia, propunindu-i cauciucuri noi Michelin calitative si performante. Procurati cauciucuri Michelin in Moldova de la magazinul nostru online michelinmoldova.md, distribuitorul oficial al pneurilor in cauza. Suntem siguri ca in internet-magazinul nostru dumneavoastraveti veti descoperi setul ideal de roti michelin la pret avantajos. Nu ezitati sa faceti o schimbare in viata dumneavoastra, deoarece aceasta schimbare va poate schimba modul dumneavoastra de a conduce, beneficiind de o deplasare impecabila. Cumparati anvelope Michelin de la la magazinul nostru online si incepeti a cuceri universul!

Produsele companiei

Michelin Pilot Sport 4S (PS4S) 295/35 R21 107Y
Michelin Pilot Sport 4S (PS4S) 295/35 R21 107Y
Anvelope de vara Michelin special concepute pentru o deplasare sigura si eficienta in perioada calda a anului. Anvelope confortabile si avantajoase pentru autoturisme. Calitate superioara marca Michelin.
7 348 mdl Cumpara
Michelin Pilot Alpin 5 (PA5) 225/60 R18 104H
Michelin Pilot Alpin 5 (PA5) 225/60 R18 104H
Cauciucuri de iarna Michelin care asigura un ambreiaj exceptional pe suprafete de drum acoperite cu zapada si gheata. Siguranta deplina in perioada rece a anului si manevrabilitate la maximum. Cea mai buna solutie pentru automobilul dvs.
4 577 mdl Cumpara
Michelin Pilot Alpin 5 (PA5) 275/45 R20 110V
Michelin Pilot Alpin 5 (PA5) 275/45 R20 110V
Cauciucuri iarna Michelin caracterizate de performanta superioara si manevrabilitate deosebita pe timp de iarna. Ambreiaj bun pe zapada si gheata. Varianta ideala pentru masini de tip pasager, care asigura confort deplin si siguranta.
7 592 mdl Cumpara
Michelin CrossClimate SUV 225/65 R17 106V
Michelin CrossClimate SUV 225/65 R17 106V
Anvelope Michelin all-season special preconizate pentru SUV-uri. Pneuri impecabile pentru exploatare pe tot parcursul anului. Performanta, calitate si accesibilitate marca Michelin. Optiunea ideala care asigura confort si siguranta.
3 680 mdl Cumpara

Despre anvelopele Michelin

Anvelopele Michelin sunt produse de compania franceza cu acelasi nume, recunoscuta in intreaga lume datorita calitatii de producere a pneurilor. Daca vorbim despre anvelope Michelin, atunci vorbim despre pneuri fabricate in corespundere cu tendintele momentului si care iau in serios aspectul de inovatie. Vorbind despre anvelope Michelin de iarna, am putea remarca ca acestea se deosebesc prin ambreiaj exceptional cu suprafata de drum acoperita de zapada si gheata. Vizind subiectul cauciucuri de iarna noi Michelin, nu avem cum sa nu specificam manevrabilitatea deosebita a pneurilor in cauza, chiar si in prezenta zapezii si a unui strat mare de gheata. Cauciucuri Michelin de iarna sunt concepute cu mai multe lamele pe banda de rulare, fapt ce impiedica blocarea masinii in zapada si permite deplasarea, fara nici o dificultate. La capitolul rezistenta la rulare, anvelopele in cauza de asemenea manifesta intiietate, caracterizindu-se printr-o rezistenta foarte redusa. In dependenta de model, anvelopele Michelin de iarna pot dispune de caracteristici aditionale, dar in mod general acestea sunt perfecte pentru a face fata destoinic sezonului rece, fiind capabile sa fie utilizate pentru un interval de timp indelungat. Anvelope de Iarna Michelin reprezinta sinonimul pentru perfectiune in orice circumstante si situatii.

Daca este sa vorbim despre cauciucuri de vara Michelin, atunci am putea remarca faptul ca acestea asigura o deplasare fara dificulatate pe timp de vara si creeaza o ambianta placuta pentru a savura din plin calatoria cu automobilul. Fie vorba de o suprafata de drum umeda, uscata sau un drum de oras sau off-road, anvelope Michelin vara vor face fata oricaror situatii si vor manifesta performanta la nivel, specifica unui brand ce apartine categoriei premium. Sunteti in cautare de anvelope vara Michelin, atunci magazinul nostru online reprezinta locul perfect pentru a descoperi setul care va va schimba perceptia de a conduce automobilul. Printre trasaturile fundamentale prin care se remarca cauciucuri Michelin vara, am putea scoate in relief: rezistenta la uzura, adica au o durata de viata indelungata chiar si in cazul unei exploatari masive, distanta mica de frinare, design original si multe altele.

Daca doriti sa achizitionati anvelope Michelin de iarna la preturi avantajoase sau anvelope de vara Michelin la preturi rezonabile, nu mai trebuie sa irositi timpul in zadar pe cautari, deoarece site-ul nostru online michelinmoldova.md propune cele mai bune anvelope ale acestei marci. Iar, consultantii nostri sunt mereu gata sa va ajute sa alegeti perechea potrivita de anvelope pentru automobilul dumneavoastra. Asteptam apelul sau mesajul dumneavoastra!

De ce Michelin este selectia ideala?

Daca va intrebati de ce anume ar trebui sa optati pentru marca Michelin, noi suntem aici ca sa va raspundem la aceasta intrebare si sa va convingem ca Michelin intruchipeaza solutia corespunzatoare, atit pe timp de iarna, cit si pe timp de vara. In primul rind vorbim despre un brand care s-a recomandat in intreaga lume si care produce anual milioane de anvelope ce corespund diferitor necesitati si solicitari ale conducatorilor de masina. Michelin inseamna putere, inovatie si capacitate impecabila de deplasare. Michelin inseamna aplicarea celor mai moderne si perfectionate tehnologii si echipamente pentru producerea unor anvelope durabile, rezistente si unice in felul lor. Optind pentru brandul Michelin dumneavoastra optati pentru siguranta garantata si investiti intr-o pereche de anvelope care sunt intr-adevar calitative, dat fiind faptul ca compania investeste in fiecare an milioane de bani pe cercetari, testari si verificari. In plus, Michelin garanteaza un echilibru desavirsit dintre valoarea de pret si cea de calitate. Da, este adevarat ca acestea nu sunt tocmai cele mai ieftine anvelope, dar proprietatile specifice livrate de pneurile in cauza merita toti banii.

Niciodata nu trebuie sa cumparati anvelope axindu-va pe indicatorul de pret, deoarece ieftin si bun nu este tocmai adevarat in fiecare situatie. Cel mai important lucru la achizitionarea anvelopelor reprezinta proprietatile prestate de acestea si deja dupa identificarea trasaturilor corespunzatoare, atragem atentia si la valoarea de pret. Plus la aceasta, anvelopele marca premium sunt mult mai durabile comparativ cu cele econome si nu isi pierd din capacitati dupa primul an de intrebuintare. Pneurile Michelin sunt o investitie rezonabila pentru un proces de activitate si exploatare indelungat. Toate modelele de pneuri marca Michelin sunt acreditate cu certificate internationale care garanteaza respectarea tuturor normelor si standardelor intru producerea de pneuri calitative si performante. De aceea, optati pentru cauciucuri de iarna Michelin la preturi avantajoase si cauciucuri Michelin de vara la pret accesibil de la magazinul nostru online michelinmoldova.md! Va garantam performanta maxima si o experienta de deplasare de neuitat!

Oferte speciale

Michelin CrossClimate+ 185/65 R15 92T
Michelin CrossClimate+ 185/65 R15 92T
Anvelope all-season pentru masini de tip pasager. Cea mai buna optiune pentru o deplasare confortabila si lipsita de griji pe tot parcursul anului. Ambreiaj exceptional cu suprafata de drum atit pe parcursul verii, cit si pe parcursul iernii.
1 551 mdl
2860 mdl
Cumpara
Michelin CrossClimate+ 205/55 R16 91H
Michelin CrossClimate+ 205/55 R16 91H
Anvelope all-season preconizate pentru masini de tip pasager. Pneurile in cauza garanteaza siguranta deplina pe parcursul circulatiei si ofera un nivel inalt de confort in orice circumstante. Performanta, calitate si valori unice de deplasare.
2 292 mdl
2460 mdl
Cumpara
Michelin Alpin 6 215/55 R16 97H
Michelin Alpin 6 215/55 R16 97H
Anvelope de iarna Michelin la pret accesibil. Pneuri ce se caracterizeaza prin trasaturi impecabile de deplasare pe o suprafata acoperita cu gheata sau zapada. Stabilitate, manevrabilitate si performanta maxima sunt garantate de catre pneurile in cauza.
3 419 mdl
4300 mdl
Cumpara
ichelin Primacy 4 245/45 R18 100W
Michelin Primacy 4 245/45 R18 100W
Anvelope Michelin preconizate pentru sezonul de vara. Se remarca prin ambreiaj exceptional, distanta de frinare redusa si durata de existenta marita. Varianta perfecta de pneuri pentru vara, cu cele mai remarcabile proprietati.
4 084 mdl
5000 mdl
Cumpara
MichelinMoldova

Introduceti numarul de telefon

Comanda

Nume*

Email*

Mesaj*

Trimite